Arkistot kuukauden mukaan: tammikuu 2016

Jung Club: Ravitsemuksen merkityksestä fyysiselle ja psyykkiselle hyvinvoinnille

Seuraava Jung Club on ke 20.1. klo 18 Kotkankatu 7.

Alustajana tällä kertaa lääket.lis. Anu Wacklin

Miten ravintomme vaikuttaa hyvinvointiimme? Olemmeko sitä, mitä syömme?
Hyvin valittujen ’ravintokulmakivien’, kuten veden, ravintokuidun, perusruoka-aineiden sekä mausteiden, avulla on mahdollista käydä vuoropuhelua ravinnon ja terveyden välillä.
Ravintoa on tarjottava kaikille olemuspuolille ‑ niin fyysiselle, henkiselle kuin hengellisellekin. Nuorekas ja tasapainoinen ihminen ei yleensä pelkää ongelmien ja vastoinkäymisten kohtaamista, koska hänellä on käden ulottuvilla työkalut, joiden avulla tilanteeseen voi saada parannusta.
Myös lisäravinteet tulevat apuun. Kun tiedossa on stressaava elämänvaihe tai muita ongelmia, on viisasta nauttia elimistön hyvinvointia tukevia ravintoaineita. Tietenkin ensi sijassa on syötävä terveellisesti, mutta lisäksi on hyvä käyttää orgaanisia lisäravinteita, jotka imeytyvät synteettisiä paremmin. Ne ovat omalla tavallaan funktionaalisia elintarvikkeita tablettimuotoon tiivistettyinä.

Tervetuloa!