Jung Club käynnistyy maaliskuussa!

Lähes päivälleen 99 vuotta kokoontui ensimmäinen Psychologischer Club Zürichissä Jungin johdolla. Muutaman vuoden kuluttua Club sai tilat Gemeindestraße 27, jossa Club kokoontuu vieläkin. Suomen ensimmäinen Jung Club pidetään Arkadia International Kirjakaupassa 5.3.2015. Ensimmäisen kokoontumisen kieli on englanti ja sen otsikko on Therapeutic factor in analytical practice. Paikalla ovat Lars Ehnberg, Harri Virtanen ja Giorgio Tricarico, jonka juuri ilmestynyt kirja Labyrinth of Possibility on keskustelun pohjana.

Clubin ohjelmassa on aina alustus ja keskustelua!

Muut kevään Clubit ovat:

1.4. Lars Ehberg: Sisäisen prosessin löytäminen

29.4. Harri Virtanen: Parantava luonto – mytologisia näkökulmia terapiaan

27.5. Tuula Grandell: Vahva, haavoittuva ihminen

Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Katso myös fb-sivut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *